Sheringham: Wayne Rooney bliver aldrig ligeså stor som Charlton uden trofæ

Den tidligere Manchester United- og engelske landsholdsangriber Teddy Sheringham tror ikke at Wayne Rooney sammenligne sig med med Sir Bobby Charlton før Rooney har vundet et trofæ med England.

Wayne Rooney er på nippet til at skrive engelsk fodboldhistorie at han er med sine to scoringer imod San Marino i går nåede op på 49 landsholdsmål for England.

Dermed tangerer han Sir Bobby Charltons rekord, men selvom det rent statistisk dermed kunne give mening, så vil Wayne Rooney aldrig kunne sættes i bås med Sir Bobby Charlton med mindre England vinder EM til næste år.

Det mener i hvert fald Teddy Sheringham, der tidligere var angriber for Manchester United og på det engelske landshold.

– Han vil ikke være deroppe med Bobby Charlton. Måske i samme kaliber som Gary Lineker og Alan Shearer, men Bobby vandt rent faktisk noget for England. Du kan spørge både Shearer og Lineker. Du spiller fodbold for at vinde noget, og dét er hvad der har været skuffende for de to spillere, og også for Wayne Rooney.

– Det er uden tvivl lækkert for ham at få den rekord, men han ville give alle de mål væk hvis han kunne vinde noget for England istedet, udtaler Teddy Sheringham til Daily Mail.

Teddy Sheringham selv nåede at score 14 mål i 51 kampe for England i perioden 1993 – 2002.

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Rooney: Vil bytte alle mine mål for en titel

Næste artikel

Schneiderlin: Evra er stadig et United-idol

ANNONCE