Schneiderlin: Evra er stadig et United-idol

Her et år efter sin afsked med Manchester United er Patrice Evra fortsat elsket og beundret i klubben, mener landsmanden Morgan Schneiderlin.

Sidste sommer forlod Patrice Evra Manchester United efter otte et halvt år fyldt med succes. Franskmanden var en fanfavorit, blandt andet fordi han engagerede sig i klubbens fans og historie.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Selv om der er gået en sæson, er 34-årige Evra fortsat voldsomt populær i sin gamle klub. Det oplever landsholdskammeraten Morgan Schneiderlin. Han mener nærmest, at Evra er på højde med nogle af de helt store.

– Beckham, Scholes, Giggs og Cantona selvfølgelig, og så er der Evra. Når man taler med folk i Manchester, og det er det eneste, folk i Frankrig skal vide; Patrice er et idol. Han er en, der er enstemmigt elsket af alle, i klubben såvel som uden for den, siger Schneiderlin ifølge Le Parisien.

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Sheringham: Wayne Rooney bliver aldrig ligeså stor som Charlton uden trofæ

Næste artikel

Queiroz: United har købt i panik

Relaterede artikler
Luke Shaw jubler efter en scoring for England
Gå til siden

Shaw om startplads: Enig i bænkning

Luke Shaw er blevet skiftet ud til fordel for Tyrell Malacia i Uniteds startellever. Englænderen indrømmer dog, at han er enig i Ten Hags beslutning, da der var brug for at lave ændringer.
ANNONCE
Total
0
Share