Rooney: Vil bytte alle mine mål for en titel

Manchester United-anføreren ville bytte alle sine landsholdsmål, hvis han bare kunne få et EM- eller VM-guld i stedet.

I går scorede Wayne Rooney på straffe mod San Marino, og dermed nåede United- og England-kaptajnen 49 kasser i for sit landshold. Det er lige så mange som rekordholder Sir Bobby Charlton, men der er vigtigere ting i fodbold end målrekorder.

Rooney ville hellere vinde en stor slutrunde med England, ligesom Charlton vandt VM i 1966, end sætte individuelle rekorder.

– Det er et stolt øjeblik at tangere Sir Bobby Charltons rekord og en kæmpe ære at være på toppen af måltabellen med ham. Men det er en holdsport, og jeg er med for at vinde trofæer med holdet. Jeg ville bytte alle de mål, jeg har scoret, for succes med England ved at vinde EM eller VM. Det er et hul i mit cv sammen med FA Cuppen. Det er altid en kæmpe ære at repræsentere England, og jeg vil gerne have succes, siger Rooney til ITV.

– Jeg er sikker på, at jeg en dag – forhåbentlig snart – sætter en ny rekord, men i aften vil jeg nyde at være i samme selskab som Sir Bobby. Han kommer ind i Manchester Uniteds omklædningsrum efter alle kampene, og han har en tilstedeværelse omkring sig.

Wayne Rooney har mulighed for at tage den engelske målrekord for sig selv, når England på tirsdag møder Schweiz på Wembley.

Læs også om Teddy Sheringham, der netop påpeger manglen på et trofæ for England når Rooney sammenlignes med Charlton.

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Forrige artikel

Bror: Anthony Martial kan blive Uniteds kaptajn

Næste artikel

Sheringham: Wayne Rooney bliver aldrig ligeså stor som Charlton uden trofæ

ANNONCE