Herrera glæder sig til ‘årets vigtigste kamp’

Kun et point adskiller United på femtepladsen med City på fjerdepladsen i Premier League. Og med kun seks runder tilbage kan torsdagens derby derfor blive meget afgørende ifølge Ander Herrera.

Der er som altid mere end bare tre point, når Manchester United støder sammen med Manchester City. ‘The noisy Neighbours’ er siden Sheikh Mansours tilgang i 2008 blevet en faktor i engelsk fodbold.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Derfor er sejrens sødme og håneretten større for den klub, der vinder derbyet. Men i torsdagens udgave kan der også være Champions League-billetter på spil. United kan med en sejr rykke to point foran City, men et nederlag vil betyde, at ‘de røde djævle’ vil være fire point efter bysbørnene. Og så ser det pludselig svært ud med bare fem kampe igen efter torsdag.

Det ekstra krydderi smager dog rigtig godt for Ander Herrera, der glæder sig til opgøret.

– Det er sæsonens vigtigste kamp for os. Vinder vi, så har vi chancen for at slutte i top fire. Taber vi, bliver det meget svært. Vi glæder os alle meget, siger midtbanespilleren til ESPN.

– Jeg kender ikke til ‘winner takes it all’-talemåden, men det er en kæmpe kamp. Vi har respekt for dem, men vi er i en god form i øjeblikket, vi gør mange rigtige ting, og det skal vi vise på torsdag.

Kampen mod City er en udsat kamp, der skulle have været spillet den weekend, hvor United mødte Southampton i Liga Cup-finalen. Derfor spilles den torsdag.

Få pladser tilbage: Refundérbar rejse til Europa League-finalen! Læs mere her

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Forrige artikel

Medie: Zlatan ude i et år

Næste artikel

Silvestre: Griezmann er perfekt for United

ANNONCE