Silvestre: Vi er stærkere end nogensinde

Mikael Silvestre er en mand der går og glæder sig over den nye sæson er startet.

En sæson hvor franskmanden mener United har en stor chance for succes i Europa, da truppen nu er stærkere end den har været i længere tid.

“Generelt mener jeg truppen er stærkere end den har været i lang tid.
Vi har fået nogle unge talenter som har en masse kvalitet og vi føler os godt tilpas i øjeblikket,” fortalte Silvestre til BBC idag.

Franskmanden kan se frem til et efterår hvor han sammen med Rio Ferdinand skal danne center-forsvaret, efter både Wes Brown og Gary Neville er ude med skader, og det passer landsholdspilleren fint:

“Jeg har det fint med Rio. Vi har samme kropssprog på banen, vi er begge gode til markeringerne og vi er generelt meget ens.
Jeg foretrækker at spille i midter forsvaret, da jeg vil have en større indflydelse på spillet og det er der jeg håber at skulle spille i fremtiden,” fortalte den 26-årige forsvarsspiller, som har stor succes i engelsk fodbold.

“På midten kan man følge bedre med i kampen og man har en større kontrol over de beslutninger man tager. Man kan også gå med frem på frispark og hjørnespark og være med til at score flere mål,” fortæller Silvestre, som stod for årets første scoring for United i Community Shield kampen mod Arsenal.

Forrige artikel

Giggs: Ferguson vil tage sig af Ronaldo

Næste artikel

Nardiello på vej væk

ANNONCE