Silvestre: Vi er stærkere end nogensinde

Mikael Silvestre er en mand der går og glæder sig over den nye sæson er startet.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

En sæson hvor franskmanden mener United har en stor chance for succes i Europa, da truppen nu er stærkere end den har været i længere tid.

“Generelt mener jeg truppen er stærkere end den har været i lang tid.
Vi har fået nogle unge talenter som har en masse kvalitet og vi føler os godt tilpas i øjeblikket,” fortalte Silvestre til BBC idag.

Franskmanden kan se frem til et efterår hvor han sammen med Rio Ferdinand skal danne center-forsvaret, efter både Wes Brown og Gary Neville er ude med skader, og det passer landsholdspilleren fint:

“Jeg har det fint med Rio. Vi har samme kropssprog på banen, vi er begge gode til markeringerne og vi er generelt meget ens.
Jeg foretrækker at spille i midter forsvaret, da jeg vil have en større indflydelse på spillet og det er der jeg håber at skulle spille i fremtiden,” fortalte den 26-årige forsvarsspiller, som har stor succes i engelsk fodbold.

“På midten kan man følge bedre med i kampen og man har en større kontrol over de beslutninger man tager. Man kan også gå med frem på frispark og hjørnespark og være med til at score flere mål,” fortæller Silvestre, som stod for årets første scoring for United i Community Shield kampen mod Arsenal.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Giggs: Ferguson vil tage sig af Ronaldo

Næste artikel

Nardiello på vej væk

Relaterede artikler
Gå til siden

Guardiola: Kunne have scoret flere mål

Efter Manchester Citys sikre sejr over Manchester United var Pep Guardiola tilfredse med kampens udfald, men savnede dog noget fra nogle spillere.
Gå til siden

Ten Hag: Vi manglede mod

En utilfreds Erik ten Hag langede efter kampen ud efter spillernes indstilling, som han synes var meget skuffende.
ANNONCE
Total
0
Share