Giggs: Ferguson vil tage sig af Ronaldo

Ryan Giggs har endnu en gang udtalt sig om klubbens nye store stjerne Christiano Ronaldo, som i lørdags fik sin debut efter blot 4 dage i klubben.

Ronaldo tog chancen til sig og vandt supporternes hjerter med storm.
Men den nye stjernestatus for Ronaldo vil blive håndteret af klubben, mener Ryan Giggs, som i sine yngre dage var i Sir Alex Fergusons hule hånd, som beskyttede waliseren mod stjernenykker, som United førhen har haft dårlige erfaringer med, hvis man husker tilbage på George Best.

“Der var en speciel summen på stadion da han kom ind, alle havde hørt meget om den unge spiller og han er den type spiller, som får publikum til at rejse sig op fra stolene. Det er det hele klubben drejer sig om, og det er den type spillere som klubbern vil have.”

“Han vil helt sikkert være i gode hænder, fordi han er i en klub, som ved hvordan man behandler spillerne godt.
Sir Alex Ferguson er sammen med hans trænerstab mestre i det og det er det samme hos spillerne.
Vi har en god holdånd og vi får nye spillere til at føle sig velkommen i klubben. Jeg tror alle de nye spillere er faldt godt ind,” fortalte Ryan Giggs til Sky Sports i formiddags.

Giggs var dybt imponeret over sin nye holdkammerat, som med sine hurtige driblinger godt kan samlignes med Ryan Giggs:

“Supporterne har god grund til at være spændte, men han har en lang karriere foran sig og selvom han var suveræn i lørdags, så bliver vi nødt til at holde øje med ham, og jeg er sikker på at Sir Alex nok skal gøre det,” afsluttede Ryan Giggs, som har fået følgeskab fra boldkunsteren fra Bolton, Jay-Jay Okocha:

“Ronaldo havde en stor effekt på kampen. Han fik kampen til at ændre karakter og vi fandt det svært at være med. Han er uden tvivl et stort talent. Jeg håber han vil bevise sit værd i Premier League, hvilket han nok skal gøre,” kom det fra Okocha, som i kampen i lørdags var anfører for Bolton.

Forrige artikel

Webber: Glem ikke mig

Næste artikel

Silvestre: Vi er stærkere end nogensinde

ANNONCE