Giggs: Ferguson vil tage sig af Ronaldo

Ryan Giggs har endnu en gang udtalt sig om klubbens nye store stjerne Christiano Ronaldo, som i lørdags fik sin debut efter blot 4 dage i klubben.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ronaldo tog chancen til sig og vandt supporternes hjerter med storm.
Men den nye stjernestatus for Ronaldo vil blive håndteret af klubben, mener Ryan Giggs, som i sine yngre dage var i Sir Alex Fergusons hule hånd, som beskyttede waliseren mod stjernenykker, som United førhen har haft dårlige erfaringer med, hvis man husker tilbage på George Best.

“Der var en speciel summen på stadion da han kom ind, alle havde hørt meget om den unge spiller og han er den type spiller, som får publikum til at rejse sig op fra stolene. Det er det hele klubben drejer sig om, og det er den type spillere som klubbern vil have.”

“Han vil helt sikkert være i gode hænder, fordi han er i en klub, som ved hvordan man behandler spillerne godt.
Sir Alex Ferguson er sammen med hans trænerstab mestre i det og det er det samme hos spillerne.
Vi har en god holdånd og vi får nye spillere til at føle sig velkommen i klubben. Jeg tror alle de nye spillere er faldt godt ind,” fortalte Ryan Giggs til Sky Sports i formiddags.

Giggs var dybt imponeret over sin nye holdkammerat, som med sine hurtige driblinger godt kan samlignes med Ryan Giggs:

“Supporterne har god grund til at være spændte, men han har en lang karriere foran sig og selvom han var suveræn i lørdags, så bliver vi nødt til at holde øje med ham, og jeg er sikker på at Sir Alex nok skal gøre det,” afsluttede Ryan Giggs, som har fået følgeskab fra boldkunsteren fra Bolton, Jay-Jay Okocha:

“Ronaldo havde en stor effekt på kampen. Han fik kampen til at ændre karakter og vi fandt det svært at være med. Han er uden tvivl et stort talent. Jeg håber han vil bevise sit værd i Premier League, hvilket han nok skal gøre,” kom det fra Okocha, som i kampen i lørdags var anfører for Bolton.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Webber: Glem ikke mig

Næste artikel

Silvestre: Vi er stærkere end nogensinde

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share