Simon Kjær redder Milan med udebanemål i tillægstiden

Med sit første mål for United var 18-årige Amad Diallo tæt på at blive matchvinder mod AC Milan, men Simon Kjær dukkede op med et afgørende udebanemål til 1-1 i kampens tillægstid.

United stod overfor en af de stærkeste modstandere tilbage i Europa League her til aften i AC Milan, der dog var kraftigt plaget af skader forud for kampen.

Milan startede kampen bedst og fik bolden i nettet via Franck Kessie, men målet blev tvivlsomt underkendt af VAR for hånd på bolden.

I anden halvleg blev Amad Diallo introduceret og han kvitterede efter få minutter med sit første mål for United. Et godt offensivt løb blev fundet med en fornem aflevering af Bruno Fernandes, og Amad kunne med ryggen til mål heade bolden over målmanden og i kassen.

Resultatet så længe ud til at holde, men i tillægstiden scorede Simon Kjær på et hovedstød fra et hjørnespark, i en situation hvor Dean Henderson efter alt at dømme burde have skubbet bolden over mål.