Sir Alex Ferguson vil udgive ny bog

Legenden er ikke for alvor gået på pension, han har travlt med en masse andre projekter.

United-legendens nye bog kommer til at handle om at lede, og den forventes at være i boghandlen til oktober. Bogen vil undersøge Alex Fergusons teorier om lederskab, som han praktiserede igennem en gloværdig karriere i United og for Skotland.

De fleste husker nok den tidligere udgivelse, som kom med saftige detaljer om livet indenfor kridtstregerne i verdens største klub. Bogen blev en sand bestseller med over 900.000 solgte eksemplarer.

“Leading” vil koncentrere sig mere om noget af det arbejde, som Sir Alex har udført i samarbejde med Harvard Business School.

– Siden jeg gik på pension, har jeg haft god tid til at reflektere over min karriere. Jeg har undersøgt baggrunden for den succes, jeg havde. Det har været en ny oplevelse for mig at se på fortiden fremfor at planlægge fremtiden, siger Sir Alex til ESPN.

Sir Alex har i samarbejde med forfatteren Mike Moritz arbejdet på bogen, et samarbejde der bygger på gensidig respekt for hinandens præstationer indenfor to forskellige områder.

– Vi har brugt meget tid sammen de seneste år, hvor vi har gennemgået mit liv. Igennem denne tid har vi arbejdet på at finde de nøgleområder, som jeg arbejdede med under min karriere.

– Jeg har været meget glad for tiden med Mike, og den store kvalitet hans arbejde har. Jeg er sikker på, at læserne vil nyde det, han har fået skrevet. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre partner til dette projekt.

Julegaveideen er hermed reddet.

Forrige artikel

Hinter Depay United-skifte?

Næste artikel

- Vi står sammen og er klar til kamp på søndag

ANNONCE