Sir Alex: Giggs kan blive ældste markspiller

Ferguson roser sin walisiske veteran, og tror på, at der stadig er et par år tilbage i Giggs.

Ryan Giggs forlængede tidligere på foråret sin aftale med Manchester United, så den løber næste sæson med. Dermed vil Giggs i november runde de 40 år, og stadig være aktiv på højeste niveau. Det betyder, at Giggs vil være en af de ældste markspillere nogensinde i Premier League.

– Ryan er et ekseptionelt menneske. Han har aldrig vejet for meget, har aldrig haft alvorlige skader, misser aldrig et træningspas, og ved pre-season er han altid den bedste og går forrest. Han har bare den der appetit til at blive ved med at spille og vinde.

– Han vil også være her næste sæson, og hvem ved, han vil formentlig også kunne spille et år mere derefter. Jeg er sikker på, at han vil kunne spille til han er 41 år, og stadig være en af de bedste og mest fitte markspillere, roser Sir Alex Ferguson.

Det er indtil videre blot Gordon Strachan og Teddy Sheringham, der har præsteret at spille Premier League efter de har rundet de 40 år. Sheringham var ældste mand, da han blot var 95 dage fra at fylde 41 år, da han sidst spillede bold i Premier League.

 

Forrige artikel

Fletcher på vej tilbage

Næste artikel

Van Persie: United bliver min sidste klub

ANNONCE