Van Persie: United bliver min sidste klub

Robin van Persie udtaler, at han godt kan forestille sig at blive på Old Trafford i resten af sin karriere.

Nogle fans var skeptiske, da Manchester United i sommers betalte 24 millioner pund for at hente Arsenals kaptajn til klubben. Robin van Persie har dog overbevist de fleste med sine 23 mål i 38 kampe for “de røde djævle”.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Noget tyder på, at hollænderen vil få en del flere kampe i den røde United-trøje i fremtiden. Ihvertfald har van Persie udtalt, at han ikke har nogle intentioner om at forlade Old Trafford lige foreløbig.

– De kommende år bliver i Manchester United. Måske længere. United bliver min sidste klub, udtalte den 29-årige angriber til Voetbal International.

– Der er en række klubber i Europa, hvor ældre spillere trives og bliver værdsat. Det plejer at være sådan i Juventus og AC Milan, og Manchester United i dag er et godt eksempel. Så hvem ved, hvor længe jeg bliver i klubben.

Robin van Persie har blot scoret ét mål i hans seneste ti kampe for Manchester United. Til gengæld har han scoret tre mål i to kampe for Holland i den netop overståede landsholdspause. Du kan se angriberens to mål fra i går aftes her.

 

Forrige artikel

Sir Alex: Giggs kan blive ældste markspiller

Næste artikel

Jyder stikker en kæp i hjulet på Man United

ANNONCE