Sir Alex griner af beskyldninger

Ferguson har ikke meget til overs for beskyldninger om, at han skulle have haft indflydelse på dommernes beslutninger.

Mark Halsey er på gaden med en ny bog, hvori den tidligere topdommer blandt andet skriver, at han havde et godt forhold til Sir Alex Ferguson, og at de to skrev og snakkede sammen.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Men Uniteds tidligere manager afviser alle beskyldninger om at han skulle have haft indflydelse på domemrnes beslutninger. Hans forhold til Halsey var grundet dommerens kræft-sygdom.

– Jeg kan ikke tro det, men selvfølgelig er der nogle ting om mig som er vigtige at have med i bogen for ham. De fleste managers, specielt i den nordvestlige del af landet støttede ham, og ligeledes gjorde en del spillere, da ham og hans kone havde kræft. Det var en forfærdelig periode for manden, og på fornem vis bakkede fodboldsamfundet ham op i denne svære periode.

– Vi gav trøjer signeret af alle spillerne, og her var også en United-trøje, som bidrog til auktionen, fortæller Ferguson.

Efter der er kommet smagsprøver fra Halseys nye bog ud, anklages Ferguson for at have haft lidt for meget indflydelse på dommerne, der har ladet sig påvirke af den legendariske skotte. Det kan Fergie dog ikke andet end grine af.

– Det der er sjovt at læse for mig er, at jeg åbenbart skulle have haft indflydelse på dommerne. Det siger man om ham der har rekord i engelsk fodbold for at få flest bøder og karantæner. Jeg har fået 100.000 pund i bøde, blevet suspenderet flere gange – det er ikke meget indflydelse vil jeg sige, griner Ferguson.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Fergie: Rooney er fantastisk

Næste artikel

De Gea: Vi er klar til City

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share