Sir Alex takker for opbakningen

Den legendariske Manchester United-manager kommer sig planmæssigt ovenpå sin hjerneblødning i maj. Via MUTV sender han nu en hilsen til alle, der har støttet ham i den svære tid.

Den 5. maj 2018 sank mange fodboldfans i verden en klump, da de hørte, at Sir Alex Ferguson havde gennemgået en operation som følge af en hjerneblødning. 

Siden da har den 13-dobbelte Premier League-vinder kæmpet sig over sygdommen og er så småt ved at være på højkant igen. Og torsdag sendte han via Manchester Uniteds TV-kanal MUTV en hilsen ud. 

– Goddag. Jeg har bare lige en hurtig besked. Først og fremmest tak til de ansatte på Macclesfield, Salford Royal og Alexandra hospital. Tro mig, uden dem havde jeg ikke siddet her i dag. Så fra mig og min familie: Mange, mange tak, siger Ferguson. 

– Det har fået mig til at føle mig så ydmig at se alle de beskeder, jeg har modtaget fra hele verden, hvor folk ønsker mig god bedring. De har hjulpet. Så tak for den støtte, I har givet mig. 

– Sidst men ikke mindst, jeg kommer tilbage senere på sæsonen for at se holdet. I mellemtiden siger jeg held og lykke til Jose og alle spillerne. 

Du kan se den rørende videohilsen her

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Spillerkarakter: Sanchez strålede mod AC Milan

Næste artikel

Sky: United rykker på Harry Maguire

ANNONCE