– Sir Alex ville have Gündogan

Rene Meulensteen fortæller, at Sir Alex var gået efter Ilkay Gündogan og Marco Reus, hvis han var fortsat som United-manager.

Det var ikke kun Sir Alex Ferguson, der takkede af med mesterskabet i 2013. Også Paul Scholes gik på pension – for anden gang – og nogle vil mene, at den rødhårede midtbanespiller endnu ikke er blevet erstattet for ‘De Røde Djævle’.

Rene Meulensteen, der var assistent for Sir Alex Ferguson, fortæller, at skotten havde en spiller på radaren til at erstatte Scholes.

– Hvis Fergie var fortsat, ville vi nok gå efter spillere med mere kvalitet, sikkert noget mere energi. Jeg vil ikke sige, det var et aldrende old, men det var et modent hold.  Vi kiggede efter Gündogan og Marco Reus.

– Vi kiggede på Gündogan, der minder meget om Scholes, han kan holde bolden i gang, tænker hurtigt og har tempo, siger hollænderen til SkySports.

David Moyes tog som bekendt over, da Sir Alex stoppede, og det var uden den store succes. Den tidligere Everton-manager gik i sin eneste pre-season som United-manager efter Bale, Kroos og Fabregas, men han lykkedes kun med at hente Marouane Fellaini.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Skades-update: Shaw kommer ikke i kamp mod Watford

Næste artikel

Podcast: Watford, away

ANNONCE