Podcast: Watford, away

Optakt til weekendens kamp, diskussion af Paul Pogbas seneste opførsel og en kort gennemgang af United-spillernes landsholdspræstationer. Du finder det hele i denne podcast.

Landkampspausen er forbi, og Manchester United møder Watford på udebane lørdag aften. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Det er tophold mod midterhold, men de sædvanlige roller er byttet rundt. Watford har maksimumpoint efter fire kampe, hvorimod United allerede er snublet to gange – choknederlaget til Brighton efterfulgt af 0-3-ydmygelsen til Spurs på Old Trafford. 

Vinder Watford på Vicarage Road er der slået et hul på ni point fra føreholdene og ned til Jose Mourinhos drenge. Er der allerede tale om en knald-eller-fald-kamp for Uniteds mesterskabschancer? Hvilke tendenser så vi i Uniteds seneste kamp mod Burnley? Og er Watford en outsider til at lave en Leicester 2016??? 

Det er nogle af de ting, vi diskuterer i denne podcast, hvor vi også vender Paul Pogba-situationen og United-spillernes landsholdspræstationer. 

Vært: Emil Jørgensen, journalist og redaktør på OldTrafford.dk.

Gæster: Rune Djuurhus, specialeskrivende retoriker og skribent, og Jonathan Damm Seldorf, uddannet filosof og skribent på OldTrafford.dk 

iTunes – abonner her
Spotify – afspil her
Android – abbonner her

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

- Sir Alex ville have Gündogan

Næste artikel

Lukaku sætter pris på Mourinhos oprigtighed

ANNONCE