Sir Bobby Charlton og Sir Alex hylder Harry Gregg

Det er en af de helt store i klubbens historie, vi i dag har sagt farvel til.

United-fans over hele verden vågnede op til en trist nyhed om, at klublegenden Harry Gregg er sovet ind – 87 år gammel. Det har fået blandt andet Sir Bobby Charlton og Sir Alex Ferguson til at hylde den tidligere målmand og Busby Babe,

– Min kone Nora og jeg er dybt berørte over nyheden om, at Harry Gregg er sovet ind. Jeg var stolt over at kunne kalde ham min holdkammerat, og jeg vil for altid huske ham som en heltefigur, siger Sir Bobby Charlton.

Harry Gregg var, ligesom Sir Bobby Charlton, en af de United-spillere, der overlevede flytragedien i München i 1958, hvor Gregg udviste et utroligt heltemod ved blandt andet at redde en gravid mor og hendes fire årige datter ud af flyvraget.

Bare 13 dage senere stod han mellem stængerne, da United mødte Sheffield United i FA Cuppen.

Sir Alex Ferguson husker Harry Gregg som en stærk karakter, der lige til det sidste havde en interesse i, hvordan unge fodboldspillere klarede sig.

– Han er en sand legende for vores fodboldklub. Jeg kan huske, at han altid var meget begejstret og stolt over at huse vores unge spillere, når de var til Milk Cup (fodboldturnering i Nordirland, red.), så han kunne fortælle dem om sin tid som fodboldspiller, siger Sir Alex, hvis tanker går til den afdøde legendes kone, Carolyn.

I aften møder Manchester United som bekendt Chelsea på Stamford Bridge, og i den forbindelse vil United-spillerne bære sorte armbånd for at mindes en af klubbens helt store.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Solskjær: Behøver ikke CL-fodbold for at tiltrække spillere

Næste artikel

Startopstilling: Bailly starter på Broen

ANNONCE