Sir Bobby sidder sikkert

The Mirror kunne ellers her til morgen bringe historien om, at Sir Bobby Charlton stod for at blive smidt ud af Manchester Uniteds bestyrelse, men sådan…

The Mirror kunne ellers her til morgen bringe historien om, at Sir Bobby Charlton stod for at blive smidt ud af Manchester Uniteds bestyrelse, men sådan forholder det sig ikke.

Overfor Manchester Evening News skyder en af Glazers nære rådgivere således dagens Mirror-spekulationer ned. Han siger at Uniteds nye ejer ingen planer har om at ændre den sportslige ledelse – og en ændring vil det være at smide en af de største legender i klubbens historie, Sir Bobby Charlton, udenfor porten på Old Trafford.

Hvis Malcolm Glazer alligevel skulle nævne en fyring af Charlton på noget tidspunkt, så skriver M.E.N. videre, at han vil blive kraftigt frarådet at føre planen ud i livet af sine rådgivere. De ved godt, hvor stor betydning Charlton har for de fleste United-supportere, og mener ikke det vil være et alt for gavnligt træk, hvis Glazer får flere fans imod sig ved at vinke farvel til Uniteds gamle helt.

Forrige artikel

MEC i søgelyset igen

Næste artikel

Fængselssvingdøren hviner

ANNONCE