Sir Jim Ratcliffe: »United-fans skal være “lidt tålmodige”«

Den nye medejer Sir Jim Ratcliffe mener, at Manchester United-fans skal være “lidt tålmodige”, mens han arbejder på at ændre klubbens skæbne.

Den britiske milliardær Sir Jim Ratcliffe gik glip af første halvleg mod Coventry City i FA Cup-semifinalen søndag. Han skulle nemlig lige gennemføre sin 8. deltagelse i London Marathon.

Efter at have trodset den 42,195 kilometer lange rute på 4 timer, 30 minutter og 52 sekunder, fortalte Ratcliffe til BBC Sport, at han var “omkring 10 kilometer” inde i genopbygningen af United.

– Der er nogle paralleller [mellem fodbold og at løbe en marathon]. Det må jeg sige. Men det kræver bare lidt stædighed. At løbe et marathon er svært – især efter 30 km, fortalte han.

– Fodbold er virkelig en lang rejse, tilføjede han.

Nye ansættelser tager (for lang) tid at få på plads

I interviewet med BBC fortalte Ratcliffe om frustrationerne ved, at de nye rekrutteringer i sportsafdelingen ikke kan komme hurtigere på plads.

– Et af problemene med fodbold er, at man får de her nye dygtige fyre til at komme ind på holdet, men de er alle på orlov. Så det tager det 6 måneder, 1 år, 18 måneder, før de kan tilslutte sig. Det er virkelig et problem i fodbold, sagde han.

United annoncerede udnævnelsen af Jason Wilcox som klubbens nye tekniske direktør tidligere på ugen.

Den nye administrerende direktør Omar Berrada er på orlov efter at have forladt Manchester City, mens klubben endnu ikke har indgået en aftale med Newcastle United i ansættelsen af Dan Ashworth som sportsdirektør.

– Fansene er utålmodige. Det vidste jeg også, de ville være. Men det er en rejse. Uanset om de kan lide det eller ej, så skal de være lidt tålmodige. Det er ikke en lyskontakt. Man kan ikke bare vende det om med det samme. Det tager lidt tid. Men det kommer til at ske.

– Jeg må gå nu. Jeg har en kamp, jeg skal nå, blev hans sidste ord til BBC inden kampen.

Tro mod sit ord blev Ratcliffe set få minutter inde i anden halvleg på Wembley.

1 kommentar
  1. Kæmpe respekt for en mand på 71 år lige snupper en marathon inden en semi finale på Wembley….en jernmand ham Sit Ratcliffe

    Tålmodighed ja….

    Men det føles som en marathon for nerverne… vi mangler så åbenbart “kun” ca 32 km endnu før vi er i mål

    Det skal nok blive godt, jeg stoler på Sir Ratcliffe og hans “slæng”😊

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Keane: »United lignede et Championship-hold«

Næste artikel

Legendarisk United-angriber bliver en del af Hall of Fame

ANNONCE