Legendarisk United-angriber bliver en del af Hall of Fame

Andy Cole er blevet optaget i Premier Leagues Hall of Fame. Det har Premier League offentliggjort mandag.

415 kampe, 187 mål, 69 målgivende afleveringer og i alt fem ligatitler. Andy Coles statistikker i den bedste engelske række taler sit tydelige sprog.

Den engelske angriber havde en fantastisk flot karriere, hvorfor han nu er blevet optaget i Hall of Fame. Det har Premier League offentliggjort mandag. Cole blev optaget sammen med John Terry.

Andy Cole er naturligvis beæret over at modtage den flotte hæder. Han fortæller samtidig, at han generelt er stolt over sin fodboldkarriere.

– Grunden, til at du spiller fodbold og konkurrerer på højeste niveau, er for at vinde store priser. Det var så specielt for mig at vinde så mange trofæer og fem Premier League-titler. At få min første var vildt, og efter det ville jeg bare vinde flere, siger han i forbindelse med offentliggørelsen.

Den farlige angriber skiftede til Manchester United fra Newcastle i en opsigtsvækkende handel tilbage i 1995. I sin tid på Old Trafford scorede han imponerende 93 gange i 195 Premier League-optrædender. I januar 2002 skiftede han til Blackburn Rovers.

Andy Cole er den fjerdemest scorende spiller i Premier Leagues historie. Han er kun overgået af Wayne Rooney, Harry Kane og Allan Shearer.

Med optagelsen gør Andy Cole en række United-legender selskab i Premier Leagues Hall of Fame. David Beckham, Eric Cantona, Rio Ferdinand, Roy Keane, Wayne Rooney, Paul Scholes, Peter Schmeichel og Sir Alex Ferguson er nemlig allerede en del af den eksklusive klub.

Forrige artikel

Sir Jim Ratcliffe: »United-fans skal være "lidt tålmodige"«

Næste artikel

Medie: United kigger på norsk stortalent

ANNONCE