Skade forhindrer Amad-udlån

En skade, som Amad Diallo pådrog sig under holdets seneste træning, er kommet i vejen for ivorianerens låne-aftale med Feyenoord.

Søndag aften meldte Fabrizio Romano på Twitter, at en aftale var kommet i land mellem Manchester United og Feyenoord om et et-årigt udlån af Amad Diallo.

Han kunne dog senere på aftenen meddele, at aftalen var faldet til jorden grundet en skade, Amad har pådraget sig under hans seneste træning med United-truppen. 

– Amad Diallos skifte til Feyenoord er definitivt kollapset på grund af hans skade fra seneste træning. Det er en muskelskade, så han forventes at blive hos Manchester United, skriver Romano på Twitter.

Også Frank Arnesen, sportsdirektør i Feyenoord, bekræfter, at aftalen i sidste ende ikke kom i hus.

– Han blev skadet, så aftalen er droppet. Jeg snakkede med folk i Manchester United, og vi aftalte, at det var bedst, at han kom sig i klubben. Han er måske ude i et stykke tid, udtaler den danske Feyenoord-sportsdirektør.

Manchester United bekræfter i øvrigt i dag på klubbens hjemmeside, at en skade kom i vejen for ivorianerens udlån, og at han sandsynligvis er ude de næste seks uger.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Wolves-manager brokker sig over United-spillernes indstilling

Næste artikel

Camavinga skal ikke til United – skifter til Real Madrid

Relaterede artikler
Total
0
Share