Avis: Sir Jim Ratcliffe er foran Sheikh Jassim

Ratcliffes seneste bud sender ham foran Jassim, melder den amerikanske avis Bloomberg.

I november 2022 kom det frem, at Glazer-familien var i gang med at undersøge mulighederne for et salg af Manchester United. Siden er der næsten gået et år, hvor Sir Jim Ratcliffe og Sheikh Jassim har lagt flere bud på klubben og skiftevis blevet meldt foran den anden i kapløbet om ejerskabet af Manchester United.

Den amerikanske avis Bloomberg, der anses som ganske troværdige, skriver i dag, at Ratcliffe på nuværende tidspunkt er foran Sheikh Jassim.

– Sir Jim Ratcliffe er i spidsen omkring et køb af Manchester United, ifølge folk med kendskab til sagen, og den britiske milliardærs nylige reviderede tilbud giver ham en fordel i forhold til et rivaliserende bud fra investorerne fra Qatar, skriver Bloomberg og nævner, at Glazer-familien fortiden overvejer Ratcliffes bud, om at købe en mindre del af aktierne, er mere attraktiv end at sælge hele klubben til Sheikh Jassim.

Det mindre bud fra Ratcliffe går på at købe 25% af aktierne til en værdi, der værdisætter klubben til mere end 5 mia. pund (43,2 mia. kr. red.). Hvis buddet om de 25% bliver accepteret vil de blive købt fra både Glazers andel og andre mindre investorers.

Hertil skriver Bloomberg, at der indenfor de næste få dage vil blive afholdt et møde, hvor man vil diskuterer dette.

3 kommentarer
 1. Dette bud er jo fuldstændig til grin, Glazers Out# nu køb klubben ellers må du jo holde dig langt væk fra købet Sir Jim..🤢
  Køb det hele, eller bland total udenom

 2. Det var nok bedst, hvis Glazers blev købt helt ud, men mange af os, ønskede jo ikke, at klubben skulle komme på Qatar-hænder, så dette kan jo være en god mellemting. Svært at sige noget om, hvad det evt. vil betyde for klubben, og fordelingen af magten.
  Hvor meget vil Glazers stadig bestemme og hvilken betydning får det for det økonomiske i klubben.
  Kan jo håbe, at når der kommer en aktionær, som har fokus på klubben, at Glazers så ikke længere kan trække penge ud af klubben hvert år, men måske også blive presset til at putte flere kr ind.
  Vi får se…

 3. Jeg vælger at se positivt på to ting, først og fremmest Qatar ude og godt for det.

  At Sir Rattcliffe nu kommer ind med 25% aktier er ikke optimalt, men et skridt i den rigtige retning, det betyder samtidigt at Glazers magt bliver reduceret kraftigt og også det hilser jeg velkomment….

  Efter forlydender vil Rattcliffe forsøge at øge andelen af aktier i fremtiden hvilket vi så kan se frem til.

  Alt i alt en klart bedre nyhed i forhold til Qatar, mindre god i forhold til Glazers stadig er at finde i ledelsen lidt endnu kun forhåbentlig.

  Tror simpelthen de er så grådige at de ikke vil slippe deres guldkalv…øv

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Bruno tangerer rekord

Næste artikel

Skadesopdatering: Casemiro bad selv om at blive skiftet ud for Brasilien

ANNONCE