Skadesopdatering frem mod søndagens opgør mod Aston Villa

På gårsdagens pressemøde var et af taleemnerne endnu en gang de mange skader. Trods de opmuntrende resultater på det seneste er United stadig tyndt besat på nogle positioner.

Tidligere på ugen kom det frem, at Lisandro Martinez er ude med en knæskade i otte uger, som han pådrog sig mod West Ham. En ny skade til hans skaderegister, da han netop lige var vendt tilbage fra en fodskade, der havde holdt ham ude i godt og vel 100 dage. Med hans skade kan vi måske forvente os at se en konstellation med Varane og Maguire i midterforsvaret for første gang i denne sæson. Også Luke Shaw kan med sin venstrefod gå ind og erstatte Martinez’ rolle i midterforsvaret. Ellers er Lindelöf og Evans ligeledes at finde i truppen, så de kan også komme i spil.

I den højre forsvarsside er den fortsat gal med Aaron Wan-Bissaka, da han for nylig fik et tilbageslag og stadig kæmper for at komme tilbage i kamp. Han har ikke været i kamp siden 2-2 opgøret mod Spurs den 14. januar, og under torsdagens træning prøvede han at teste skaden, men måtte udgå undervejs.

“Aaron Wan-Bissaka, han trænede i dag, men udgik undervejs,” fortalte ten Hag under pressekonferencen i går. “Så jeg ved ikke lige, hvor han er og hvad diagnosen er”, fortsatte han.

Tyrell Malacia og Mason Mount er fortsat ude med skader. Malacia er ude med knæproblemer og Mason Mount med en lægskade.

Hos gæsterne fra Birmingham, Aston Villa, må man undvære Ezri Konsa, der holdes ude i de næste fire uger. Han slutter sig til Tyrone Mings, som stadig er skadet. To andre spillere, der er på vej tilbage på holdkortet, er Pau Torres og Nicolo Zaniolo.

Også Jacob Ramsey er på vej tilbage igen. Han fik en halvleg i 5-0-sejren mod Sheffield United, men mangler stadig at finde konditionen, har Emery været ude at udtale.

Skriv et svar
Forrige artikel

Ugens rygtebørs

Næste artikel

Optakt: Svær kamp for presset United

ANNONCE