Ugens rygtebørs

Fernandes til Saudi-Arabien? Ny kontrakt til Mainoo? Velkommen til ugens rygter!

Hentet fra United.no

Manchester United arbejder på kontraktforlængelse med ung stjerne

United er i gang med at udarbejde et nyt kontraktforslag til Kobbie Mainoo. Der har allerede været forhandlinger mellem Mainoo-lejeren og United om en forbedret aftale. United ser Mainoo som en uundværlig del af projektet for fremtiden, skriver Fabrizio Romano hos X.

Eriksen på vej væk til sommer

Galatasaray besluttede at droppe Christian Eriksen i denne omgang, men det forventes, at Istanbul-klubben vender tilbage til sommer med et kontraktforslag til danskeren. Det skriver Rob Dawson i ESPN.

Mason Greenwood rygtes til flere La Liga-klubber

Mason Greenwood er havnet på Atletico Madrids ønskeliste over mulige signinger til sommeren. Det skriver The Telegraph. Angriberen, der har imponeret på lån hos Getafe i denne sæson, har angiveligt også tiltrukket sig interesse fra andre La Liga-klubber.

Ny forsvarsspiller på vej til United?

United vil være klart i spidsen i kampen om Juventus-forsvareren Gleison Bremer (26). Det skriver Calciomercato, efter at Tuttosport i sidste uge skrev, at United ser stopperen som en ideel løsning. Prisskiltet skal dog være mindst 70 millioner euro.

United kigger på spillere med kontraktudløb

Ifølge ESPN’s United-journalist, Rob Dawson, kigger United – som har det udfordringer grundet FFP – nu på mulighederne for at hente spillere ind, som er uden kontrakt i sommeren 2025. Alphonso Davies, Joshua Kimmich, Jonathan David og Khephren Thuram er blandt disse.

Cristiano Ronaldo og Varane genforenes?

Al-Nassr ønsker at genforene Cristiano Ronaldo med Raphaël Varane til sommer. Det rygtes at Varane vil blive tilbudt en årsløn op mod 50 millioner pund.

Bruno Fernandes til Saudi-Arabien?

Al-Hilal forsøgte angiveligt at hente Bruno Fernandes i januarvinduet, men United-anføreren skulle have afvist tilbuddet.

Det betyder dog ikke, at den saudiarabiske klub har droppet jagten helt, for de vil fortsat overvåge situationen og kan komme med et nyt tilbud til sommer.

Skriv et svar
Forrige artikel

Kambwala: »Der var kun United for mig«

Næste artikel

Skadesopdatering frem mod søndagens opgør mod Aston Villa

ANNONCE