Pogba ude for sæsonen og Ronaldo er tilbage

Ralf Rangnick fortæller forud for morgendagens Arsenal-opgør, at Pogba sandsynligvis misser resten af sæsonen, og at Ronaldo igen er tilbage i træning.

De ti minutter, Paul Pogba fik mod Liverpool, inden han måtte lade sig skifte ud med en lægskade, bliver muligvis det sidste, vi har set til franskmanden i en United-trøje. Skaden har nemlig vist sig at holde ham ude i minimum fire uger, hvilket vil betyde, at han ikke er tilgængelig til nogen af Manchester Uniteds resterende kampe. Det kan Ralf Rangnick fortælle forud for morgendagens opgør mod Arsenal.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Efter de scanninger, vi har lavet, virker det meget usandsynligt, at Paul kommer til at spille resten af sæsonen. Lægen fortalte mig, at det minimum vil tage fire uger at komme sig. Og eftersom den sidste kamp er i slutningen af maj, tror jeg ikke, det er særlig sandsynligt, at han kommer til at spille igen, fortæller Rangnick til dagens pre-match pressemøde.

Med franskmandens kontraktudløb til sommer og heftige rygter om en sommertransfer, kan vi altså have set Pogba for sidste gang i en Manchester United trøje.

Ronaldo er tilbage

Der var dog også positivt nyt fra United-lejren under pressemødet.

Rangnick kunne meddele, at Cristiano Ronaldo har trænet med resten af truppen i denne uge og er i spil til opgøret mod Arsenal.

Portugiseren var ikke en del af truppen sidst, holdet var i aktion, som følge af hans nyfødte søns tragiske død.

Men Ronaldo er nu tilbage blandt sine medspillere på træningsbanen og klar til potentielt at spille en rolle i Uniteds uhyre vigtige kamp mod The Gunners i morgen. En rolle, der selvsagt kan vise sig afgørende for kampens udfald.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
3
Shares
Forrige artikel
Jubel mod Leeds

Fred efter Ten Hag-udmelding: Fantastiske nyheder

Næste artikel

Optakt: Trodsreaktion nødvendig mod The Gunners

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
3
Share