Optakt: Trodsreaktion nødvendig mod The Gunners

Midtugens fadæse skal revancheres, når Manchester United gæster Arsenal kl. 13:30. Vi lader op til kampen i dag set i lyset af nederlaget mod Liverpool.

En gruppe Manchester United-fans protesterede foran Uniteds træningsanlæg den 15. april.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

”Disgrace – Not fit to wear the shirt”, stod skrevet på deres medbragte banner.

Budskabet var ganske klart, og ordene er ikke just blevet mindre aktuelle, efter Manchester United-spillerne blev kørt rundt i Anfield-manegen i midtugens 4-0-fadæse mod Liverpool. Et nyt lavpunkt i en sæson fyldt med skuffelser og pinagtige præstationer.

Det skal der rettes op på, og Manchester United spillerne SKAL vise en trodsreaktion fra øverste skuffe, når de senere i dag gæster Arsenal på Emirates Stadium.

Arsenal kommer ind til kampen efter en flot 4-2-sejr over Chelsea, hvor Arsenal netop viste en trodsreaktion, efter de ellers skuffende havde tabt tre kampe i streg til Crystal Palace, Brighton og Southampton i Premier League.

Manchester Uniteds formkurve er som bekendt ikke opmuntrende læsning. En sejr, tre nederlag og en uafgjort de seneste fem kampe. Sejren kom mod Norwich i sidste weekend, hvor Ronaldo tog sagen i egen hånd og scorede hattrick, efter man ellers havde indkasseret to mål – i øvrigt mod ligaens mindst scorende hold.

Og United får brug for Cristiano Ronaldo i dag. Portugiseren er tilbage, efter han og partneren Georgina Rodriguez på tragisk vis mistede den ene af deres to tvillinger før fødslen.

Det er svært at forestille sig, at Manchester United kommer til at kvalificere sig til Champions League i næste sæson, men først og fremmest er det dét, som er på spil i dagens kamp. Arsenal indtager i skrivende stund femtepladsen med 57 point efter 32 kampe. United indtager sjettepladsen med 54 point efter 33 kampe.

En sejr er nødvendig, hvis Manchester United vil holde snor i Arsenal i Premier League-tabellen og dermed holde muligheden for Champions League-kvalifikation åben, omend det kan virke urealistisk efter det omtalte nederlag til Liverpool.

Men det handler i lige så høj grad om at vise, at spillerne kæmper for logoet i dagens kamp. Man har vel lov at håbe?

Dato, tid og sted:
Kampen starter i dag (23/4) kl. 13:30 på Emirates Stadium.

Dommer:
43-årige Craig Pawson styrer slagets gang.

Skader og karantæner:
Paul Pogba, Edinson Cavani, Fred og Luke Shaw er ude med skader, mens det lader til, at Varane og Scott McTominay er kampklare. Ronaldo er også tilbage, efter han på tragisk vis mistede den ene af sine to ufødte tvillinger.

Hos Arsenal er Kieran Tierney og Thomas Partey på skadeslisten, mens Takehiro Tomiyasu er tvivlsom.

Mulige startopstillinger:

Manchester United:
De Gea
Dalot – Varane – Lindelöf – Telles
McTominay – Matic
Elanga –Fernandes – Sancho
Ronaldo

Arsenal:
Ramsdale
Cedric – White – Gabriel – Tavares
Elneny – Xhaka
Saka – Ødegaard – Smith-Rowe
Nketiah

Hold øje med:
Emile Smith-Rowe leverede en fremragende præstation mod Chelsea i midtugen, og United-defensiven skal holde et vågent øje med den dynamiske og offensivt mindede englænder.

Skribentens bud på kampens udfald:
Med præstationerne mod Everton, Norwich og Liverpool in mente kan jeg ikke se Manchester United vinde i dag. Jeg tror, vi taber, og jeg tror, at vi kommer til at indkassere mange mål. Mit bud er 3-1 til Arsenal. Sancho scorer for Manchester United.

TV:
TV3+ og Viaplay.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
3
Shares
Forrige artikel

Pogba ude for sæsonen og Ronaldo er tilbage

Næste artikel

Startopstilling: Ronaldo er tilbage, mens Maguire må se på fra start

Relaterede artikler
Gå til siden

Guardiola: Kunne have scoret flere mål

Efter Manchester Citys sikre sejr over Manchester United var Pep Guardiola tilfredse med kampens udfald, men savnede dog noget fra nogle spillere.
ANNONCE
Total
3
Share