Skadesoverblik: Maguire ude – Rashford klar

Det lysner på skadesfronten for Marcus Rashford og Donny van de Beek, men til gengæld ser det ikke godt ud for Harry Maguire og Anthony Martial.

Manchester Uniteds anfører Harry Maguire udgik skadet i Englands kamp mod Tyskland og forventes ude i de næste to uger. Dermed går den 29-årige forsvarsspiller glip af weekendens derby mod Manchester City, skriver The Mirror.

Efter landskampen udtalte Tottenhams Harry Kane, at Maguire spillede de sidste 5-10 minutter af kampen, hvor han praktisk talt kun kunne bruge det ene ben.

Også Anthony Martial er tvivlsom til kampen på søndag med akillessene-problemer, der har voldt ham problemer hele sæsonen. Han er ikke set træne med i denne uge på Carrington.

Donny van de Beek har været ukampdygtig i de sidste tre kampe, men forventes at være tæt på kampklar og skulle være i spil til kampen på Etihad Stadium søndag.

Til gengæld har den lange kamppause gjort godt for angriberen Marcus Rashford, der træner fuldt ud med igen efter den skade han pådrog sig i hjemmesejren over Arsenal tidligere på måneden.

 

Forrige artikel

Jaap Stam kritiserer Martinez-debat: Herovre tror alle, at man skal være høj og stor som centerback

Næste artikel

Podcast: Nabokrigs-weekend efter en længere PL-pause

ANNONCE