Skadesupdate: Lingard tilbage – Jones ude

Louis van Gaal kom på dagens pressemøde med opdatering på skaderne inden lørdagens FA Cup-kamp.

Phil Jones misser kampen mod Sheffield United i weekenden. Han måtte udgå i pausen i sidste weekends opgør mod Swansea, og han er altså endnu ikke klart til at spille igen.Til gengæld er Jesse Lingard igen blevet sin skade kvit.  

– Vi har selvfølgelig et par langtidsskader endnu, hvor både Shaw, Valencia og Rojo er på listen. Jones bliver heller ikke klar til at spille lørdag, og derudover er mange spillere i “den røde zone” efter at have spillet mange kampe. Jeg kan endnu ikke sige, hvem jeg starter med i morgen, sagde LVG på dagens pressemøde.

– Lingard er tilbage efter skade nu Han har trænet med i en hel uge nu, så han er klar. Young er ikke skadet, men er i den føromtalte “røde zone”. Sådan er det desværre med en del af spillerne. 

De langtidsskadede gør fremskridt

– Jeg synes, de gør fremskridt. Det ser fint ud, når de går, og Shaw og Valencia fik ferie, hvilket har givet dem end masse energi til at fortsætte den lange genoptræning. Rojo er her stadig, men han får også lov til at holde lidt ferie i slutningen af januar, og så kan det forhåbenligt også gavne ham. 

Denne artikel kunne have været skrevet af dig – Bliv frivillig skribent på Danmarks største Manchester United site – Læs mere her

Supportertræf med Mads Timm den 7. februar

Forrige artikel

Redknapp: Bale kunne bringe mesterskabet til United

Næste artikel

Adnan Januzaj ryger direkte... på U21-holdet

ANNONCE