Van Gaal: Jeg tror, De Gea bliver

Louis van Gaal tror på, at den spanske målmand bliver, på trods af at mange medier melder, at han så godt som allerede er Real Madrid-spiller.

De mange rygter om De Geas mulige skifte til Real Madrid tog endnu mere fart, da han i sidste weekends kamp mod Arsenal blev udskiftet. Det viste sig dog, at det var en skade, der lå til grund for det. Klubbens manager tror da også stadigvæk på, at klubbens nr. 1 er i folden næste sæson.

– Jeg tror på, at De Gea bliver. Jeg skal have en snak med nogle af spillerne i løbet af i morgen og i starten af næste uge, så vi må vente og se, hvad der sker, udtaler hollænderen til SkySports.

Reservemålmanden, Victor Valdes, fik sin længe ventede debut, da han kom ind istedet for De Gea mod Arsenal. Van Gaal udelukker ikke, at han er førstemålmand næste sæson, hvis De Gea skulle skifte.

– Selvfølgelig er han god nok til at være målmand for Manchester United, ellers ville han ikke være her. Vi afventer situationen med De Gea, og derefter tager vi stilling til andre ting.

Manchester United, med en spansk målmand i buret, spiller den sidste kamp i sæsonen på søndag mod Hull.

Forrige artikel

Skadesupdate

Næste artikel

Optakt: Hull City – Manchester United

ANNONCE