Skal Fergie endelig få Vieira?

Det var tæt på at franskmanden havde gjort det utænkelige for fem år siden og var taget fra Arsenal til United, men han endte med at blive, hvor han var….

Det var tæt på at franskmanden havde gjort det utænkelige for fem år siden og var taget fra Arsenal til United, men han endte med at blive, hvor han var. Nu kan Juventus-spilleren dog være på vej.

I dag udtrykker Vieira bekymring for sin situation i Juventus, hvor han godt nok har kontrakt i to år mere, men til gengæld ikke sidder med den store lyst til at spille Serie B. Det kan han komme til, hvis ikke Sir Alex altså kommer og redder ham.

For ikke så snart havde Vieira lukket ordene ud af sin mund, før medierne meldte Ferguson på sporet af den spiller, som han tonsvis af gange synes at have ærgret sig gul og grøn over, han ikke fandt i Milan før Wenger i sin tid. Desværre for Fergie menes også Arsenal at være klar til at åbne kassen ved den mindste indikation af muligheden for et Vieira-køb.

Derfor vurderes det, at Ferguson skal byde meget snart, skal han have en chance for at et lod med i kampen om prisen for årets chokindkøb.

Forrige artikel

Saha starter mod Danmark

Næste artikel

Store ting forventes af Scholes

ANNONCE