Skuffelse på Etihad: United smed føringen og forlader Etihad uden point

Søndag eftermiddag skulle årets Manchester-derby på Etihad stå. Rashford sendte en kanonkugle af sted i kampens indledning, hvilket gav os troen på, at vi kunne få point, på trods af at de to holds formkurver peger i hver sin retning.

Søndag eftermiddag skulle årets Manchester Derby på Etihad fløjtes i gang. Et Manchester Derby, hvor vi måtte forvente, at vores erkerivaler ville bruge dirigentstok som våben, mens vores skulle være kontrakniven.

Det var også det kampbillede, vi så i kampens indledning. Manchester United, der i dag havde Rashford og Garnacho som angrebsduo, skød af sted så snart de fik muligheden, mens Manchester City dominerede boldbesiddelsen.

Efter otte minutter blev Bruno Fernandes sendt ned bag Citys høje forsvarskæde af Onana. Bruno behandlede bolden flot og lagde den af til Rashford. Han havde både kontrakniv og kanon med, og kunne derfor sende bolden op under overliggeren fra lang afstand og bringe os foran 0-1.

Manchester United var fortsat det hold på banen, som forsvarede sig mest, på trods af at vi havde flere gode aktioner, der gjorde os farlige. Desværre var vores angribere ikke skarpe nok til at udbygge føringen. City var også farlige, men Onana stod godt mellem stængerne og diskede op med flere gode redninger. Derfor kunne vi gå til pause med en et måls føring.

Vi kom godt ud fra pausen og var mere på bolden end i første halvleg, samtidig med at vi forsvarede godt og holdt City fra store chancer. Desværre skulle Foden heller ikke bruge en stor chance for at komme på tavlen, og han gjorde derfor Rashford kunsten efter og sendte et hårdt spark ind mod Onana, som endte i nettet. Dermed havde begge holds lokale dreng scoret i Manchester-derbyet.

Desværre var Foden ikke færdig med at score i dagens derby. Efter 80 minutter lavede han en hurtig et-to-kombination med Alvarez, hvilket gjorde, at han stod udækket i feltet og sendte City i front efter et spark fra en spids vinkel. Haaland ville også på måltavlen, og det lykkedes også for ham efter en opspilsfejl, hvor vi tabte bolden tæt på vores eget felt.

Derfor måtte vi igen forlade Etihad uden point.

 

 

3 kommentarer
  1. Tja som forventet var City for stor en mundfuld, arbejdsindsatsen og kampgejsten fejlede intet idag, det er evnerne det kniber med desværre, vi er bare ikke gode nok for tiden, så City vinder fuldt fortjent.

    Heldigvis slipper vi for den helt store ydmygelse, men City var suverænt bedst på samtlige parametre og sled os ned stille og roligt og til sidst var der ikke mere kaffe på kanden.

  2. Helt enig…..fuld fortjent sejr, men det der irriterer mig er den måde city får deres mål på. Det kan godt være, at jeg har røde briller på, men jeg er stadig af den overbevisning at der burde have været dømt straffe til AG. Ja, målmand rammer bolden, men kører så igennem med det andet ben og flæsker AG. Klart straffe i mine øjne og alle andre steder på banen ville der have været givet et frispark. Og bliver Rashford ikke skubbet i høj fart, selv Niels F synes, at der var frispark.

    1. Jeg har også altid de røde briller på og i begge de to situationer du referer til mente jeg ved første øjekast det samme, straffespark til Garnacho og frispark til Rashy og måske endda rødt kort til Walker….meen da jeg så dem igen i slow syntes jeg at dommeren i begge situationer har ret….desværre.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Video: Rashford sender United i front på Etihad

Næste artikel

Højdepunkter: United kunne ikke holde stand mod City

ANNONCE