Skuffet van Gaal: Vores bedste kamp

Louis van Gaal er skuffet over at rejse fra The Hawthorns med et point fra en kamp, som han mener var Manchester Uniteds bedste i sæsonen.

2-2 mod West Bromwich er ikke det rigtige resultat, når man tager Manchester Uniteds præstation i betragtning.

Det mener Louis van Gaal, der ikke er bleg for at kalde aftenens remis for de detroniserede mestres bedste kamp indtil videre.

– Jeg er meget skuffet, for vi spillede vores bedste kamp i sæsonen, og resultatet er ikke godt nok. Vi kunne have vundet, men det tæller ikke i vores verden, siger van Gaal til Sky Sports.

United kom hurtigt bagud på et drømmemål af hjemmeholdets Stephane Sessegnon, der med et følt inderside udenfor feltet dirigerede bolden op i hjørnet mod en chanceløs David de Gea.

Kort inde i anden halvleg svarede Marouane Fellaini igen, da han bankede læderet op i nettaget.

Efterfølgende dominerede United kampen, før et forsvarskiks gav en friløber til West Bromwichs topscorer, Saido Berahino, der kvitterede med scoringen til 2-1. Få minutter før tid lykkedes det Daley Blind at udligne til slutresultatet 2-2.

Skuffelsen til trods tager van Gaal stadig en række gode ting med sig fra aftenens kamp.

– Det er derfor, jeg er skuffet. Men jeg skal også være glad, for vi skabte mange chancer og gav omvendt kun to til WBA. Vi forærede det væk pga. utilgivelige fejl, og det et en skam. Vi kunne have fået en ny start, hvis vi havde vundet, siger den 63-årige hollænder.

Manchester United indtager efter otte kampe en sjetteplads i ligaen – et enkelt point efter Liverpool og West Ham.

Blind: Vi skulle have vundet