Sky: Kane vil væk – United har kontaktet ham

Ifølge Sky Sports har Harry Kane informeret Tottenham om, at han gerne vil væk i sommerens transfervindue. Imidlertid sidder flere store klubber – heriblandt United – på lur for at sikre sig englænderens signatur.

Sky Sports kan mandag aften fortælle, at de kan bekræfte, at Harry Kane ønsker at forlade Tottenham allerede i indeværende vindue, og at det skulle være så langt fremme, at man allerede er ved at lede efter en erstatning.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Her fortæller mediet også, at Manchester United, blandt flere klubber, har taget kontakt til den engelske landsholdsangriber, og det skulle passe fint med Harry Kane, der angiveligt ønsker at “blive i Premier League og vinde trofæer”.

Tilmed skulle Kane ønske at have sin fremtid på plads inden EM-turneringen, som starter om en fire ugers tid, mens Tottenham først ønsker at forholde sig til det efter Premier League-sæsonen er spillet færdig, hvilket den er i den kommende weekend.

Det er Manchester City og Chelsea, der skulle være de andre interesserede klubber, hvilket meget fint fortæller historien om, hvilken økonomisk forfatning, man skal være i for at være i betragtning til at sikre sig Tottenham-bomberen.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

OldTrafford.dk Podcast: Premier League-ugen fra helvede

Næste artikel

Optakt: Nedrykkede hytteboere gæster Old Trafford

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share