Optakt: Nedrykkede hytteboere gæster Old Trafford

Scott Parkers “Cottagers” er allerede ude af Premier League, men vil gøre hvad de kan for at bevare sin ære. United skal rejse sig ovenpå en skidt uge og sikre sig andenpladsen.

Premier League sæsonen nærmer sig sin afslutning, med kun to kampe tilbage i skemaet.

Efter den netop overståede “Premier League-uge fra helvede” med nederlag til Leicester og Liverpool, har United spillet en rolle i at give Liverpool en chance for at snige sig ind i top-4 og kvalificere sig til næste sæsons Champions League.

Men på trods af en skidt uge (særdeles påvirket af et umenneskelig brutalt kampprogram) ligger United i en komfortabel position. Top-4 er så godt som sikret, og 2. pladsen bør kunne konsolideres i de to sidste kampe mod Fulham og Wolverhampton, to klubber der ikke længere har noget alvorligt at spille for.

Scott Parker og Fulham er trods brav kamp officielt blevet ligaens sidste nedrykker, og selvom der ikke er tvivl om at de gerne vil forsvare deres ære og forsøge at etablere en god platform til at kæmpe om direkte oprykning næste sæson, må det alligevel forventes at kampen ikke bliver spillet på et høj-intenst niveau.

Kvalitetsforskellen på de to hold har været synlig hele sæsonen, og United hev også en af deres klassiske kom-bagud-på-udebane-og-vend-kampen-i-anden-halvleg-præstationer op ad hatten på Craven Cottage tilbage i januar. Kampen endte 2-1 på mål af Edinson Cavani og Paul Pogba.

Kigger man på form og stats op til kampen her, tegner der sig også et billede af at United bør være favoritter, og at det måske faktisk kan blive lidt af et målorgie:

– Fulham har tabt deres seneste tre kampe, ikke vundet i deres seneste otte, og lukket mål ind først i fire ud af deres seneste fem.

– United har ikke holdt et clean sheet i fem kampe, Fulham uden rent bur i otte

– Der har været over 2.5 mål i Uniteds seneste fem kampe, og i fire ud af Fulhams seneste fem

– I Uniteds seneste fem kampe har begge hold scoret

Kigger man i stedet på den historiske vinkel er der ligeledes en klar favorit der tegner sig.

United har vundet i 15 ud af 19 interne opgør siden 2007. Heraf sejre i de seneste tre kampe, og man skal tilbage til 2009 for at finde en Fulham sejr imod The Red Devils.

Der er lagt i kakkelovnen til at Solskjærs tropper skal løfte sig ovenpå en hård og skuffende uge, og aktivt gå ud og sikre sig andenpladsen i ligaen.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles tirsdag den 18. maj klokken 19.00 på Old Trafford i Manchester.

Kampens dommer:

Kampen fløftes af Lee Mason.

Skader og karantæner:

Solskjær må undvære Harry Maguire, Anthony Martial og Phil Jones med skader. Daniel James er tvivlsom.

For Scott Parker bliver det en aften uden Tom Cairney, Terence Kongolo, Alfie Mawson og Antonee Robinson der alle er skadede.

Mulige startopstillinger:

Manchester United

Henderson

Wan-Bissaka – Bailly – Lindelöf – Shaw

McTominay – Fred

Greenwood – B. Fernandes – Pogba

Cavani

 

Fulham

Aréola

Tete – Andersen – Adarabioyo – Bryan

Reed – Anguissa

Cavaleiro – Onomah – Reid

Carvalho

Hold øje med:

Fulhams farligste spiller i denne sæson har været Ademola Lookman på lån fra RB Leipzig. Jeg er dog ikke overbevist om at han kommer i aktion, så derfor går jeg i stedet med André Zambo Anguissa der har den bedste dribleprocent af alle midtbaner i Premier League. Ikke ulig Paul Pogba er han enormt god til at skærme bolden med sin krop og tage kraftfulde løb med bolden op igennem midten.

Skribentens bud på kampens resultat:

United har ikke altid været gode på hjemmebane i år og der kan være tvivl om motivationen i aften. Men jeg tror Bruno Fernandes og co. er tørstige efter at rejse sig ovenpå sidste uge. 3-0 til United.

Hvor kan kampen ses?

Kampen vises på TV3 Max

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Sky: Kane vil væk - United har kontaktet ham

Næste artikel

Cantona optaget i Hall of Fame

ANNONCE