Tuanzebe hylder kaptajn Maguire

Harry Maguire har haft stor indflydelse på Manchester United-truppen i de seks måneder, han har været på Old Trafford. Det fortæller 22-årige Axel Tuanzebe, der mener, at den tidligere Leicester-mand er den rigtige anfører.

– For mig handler det ikke om, hvor længe du har været et sted. Det handler om, hvor stor indflydelse du har. 

Sådan siger Axel Tuanzebe, som har spillet i Manchester United hele sit liv, om Harry Maguire, der kom til klubben i sommeren 2019. Den engelske landsholdsspiller har overtaget anførerbindet på Old Trafford, selvom han er en af dem, som har båret den røde trøje i kortest tid. 

– Han har haft en fantastisk indflydelse i klubben, han har været et fremragende eksempel til efterlevelse, og han går forrest som leder. Jeg har kæmpe respekt for ham og mener, at han fortjener kaptajnrollen, siger Tuanzebe i et interview med MUTV fra træningslejren i Spanien. 

Tuanzebe og Maguire kæmper om de samme positioner i Uniteds midterforsvarer, men den unge mancunian har fået størstedelen af sin sæson ødelagt af skader. Han har fået 10 kampe fordelt på alle turneringer – en enkelt af dem med anførerbindet. 

Ifølge ham selv er han ved at være “fit for fight”. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Sky: Sancho forlader Dortmund til sommer - United er interesseret

Næste artikel

Ny United-målmand går gennem vilde uger

ANNONCE