Sky Sports: United snart klar med Woodward-erstatning

Når Ed Woodward ved årets udgang fratræder sin stilling som administrerende direktør og næstformand i Manchester United, bliver det angiveligt klubbens nuværende Group Managing Director, Richard Arnold, som overtager tøjlerne. Det erfarer Sky Sports.

Ed Woodwards dage i United er snart talte, efter Manchester United tilbage i april annoncerede, at Woodward ved årets udgang vil trække sig fra sin stilling som administrerende direktør og næstformand i klubben på bagkant af European Super League-miseren. 

Derfor er Glazers på jagt efter en ny mand til at overtage Woodwards rolle i Manchester United-ledelsen, hvor valget, ifølge Sky Sports, er faldet på Richard Arnold, klubbens Group Managing Director.

Richard Arnold er ikke en ny mand i United-ledelsen, og han var i perioden 2007-2013 ansat som kommerciel direktør i klubben, hvor han i de forgangne otte år har indtaget rollen som Group Managing Director.  

Sky Sports mener at vide, at en eventuel ansættelse af Richard Arnold i rollen som administrerende direktør tidligst vil blive annonceret i løbet af oktober.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

Forrige artikel

Van De Beek-agent bekræfter dialog om Everton-skifte

Næste artikel

Lindelöf byder Varane-konkurrence velkommen: Det vil udelukkende udvikle os

ANNONCE