Van De Beek-agent bekræfter dialog om Everton-skifte

Folkene i Donny van De Beeks bagland forsøgte at få et skifte i stand i sommer, hvor Everton var interesserede.

Da nyheden om Cristiano Ronaldos skifte tilbage til Manchester stod klart, så forsøgte Donny Van De Beeks agent Guido Albers at finde en ny klub til hollænderen, fordi analysen fra teamet lød på, at det ville betyde mindre spilletid til den tidligere Ajax-spiller.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Det bekræfter agenten til det hollandske sportsmedie Ziggo Sport, hvor han også fortæller, at Everton var en af de klubber, der var interessante.

– Ronaldos skifte betyder, at der kommer endnu en spiller på midtbanen, fordi Paul Pogba bliver rykket væk fra venstrekanten. Det snakkede vi om med Solskjær og bestyrelsen. Vi tog initiativ til at prøve at finde en ny klub og endte med Everton, hvor vi åbnede snakkede Marcel Brands og Farhad Moshri( hhv. direktør og ejer i Everton, red.), siger agenten.

Et muligt skiftet accellererede ifølge Guido Albers ikke yderligere, fordi Ole Gunnar Solskjær mandagen inden Deadline Day ringede og fortalte, at Donny Van De Beek ikke skal nogen steder, og han var forventet på træningsbanen dagen efter.

– Vi har slået fast overfor klubben, at vi ikke anser Donny som cup-spiller eller kun til europæiske kampe. Han tog til England for at spille Premier League, siger Guido Albers.

Agenten slår fast, at forventningen i deres lejr er, at Van De Beek kommer til at spille mere regelmæssigt i Premier League i den her sæson. En forventning der blandt andet bygger på snakke, de har haft med Solskjær og staben efterfølgende, forklarer han.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Lukaku: Jeg var i et dybt hul i United

Næste artikel

Sky Sports: United snart klar med Woodward-erstatning

ANNONCE