Sky: United klar med nyt bud på Antony

Efter sejren mod Liverpool har Manchester United igen fokus på transfermarkedet, hvor Ajax’ Antony skulle være det primære mål.

Manchester United har atter vendt blikket mod Holland i jagten på nye spillere, som kan styrke Erik Ten Hags mandskab. Der er tale brasilianske Antony, som til dagligt gør sig gældende på Ajax’ højrekant.

Forleden kunne Fabrizio Romano melde, at Ajax’ havde afvist et bud på 80 millioner pund, da de ikke ønsker at miste flere spillere. Siden har flere medier meldt, at Antony selv skulle have presset på for skiftet, samtidig med at han har droppet hints på de sociale medier, hvor han bl.a. postede, at han overværede de røde djævles sejr over Liverpool sammen med sin agent.

I dag melder Sky Sports, at et nyt bud er ved at blive gjort klar. Buddet skulle ligge på omkring 94 millioner euro, hvilket indkluderer tillæg. Det svarer til omkring 80 millioner pund, og kan dermed gøre Antony til en af klubbens dyreste indkøb nogensinde.

Selvom Ajax har udtrykket deres skepsis overfor et salg af Anthony, lader det til, at de er ved at vænne sig til tanken. Fabrizio Romano har flere gange meldt, at de løbende holder øje med Hakim Ziyechs situation i Chelsea, da de har udset ham som en potentiel erstatning.

Ifølge The Daily Telegraph, har Antonys repræsentanter planer om at blive i England resten af transfervinduet i håb om at få skubbet transferen over målstregen.

Forrige artikel

Podcast: Liverpool-forløsning - Derby-energi eller nye takter?

Næste artikel

Officielt: Eric Bailly skifter til Marseille for resten af sæsonen

ANNONCE