Sky: United og Ighalo tæt på enighed

Sky fortæller, at Odion Ighalo og Manchester United er tætte på at være enige om en forlængelse af Ighalos lejeaftale, som udløber efter i dag.

Odion Ighalos lejeaftale udløber i dag, og derfor er det ved at være sidste udkald for Manchester United, hvis de ønsker at forlænge den lejeaftale. Nu fortæller Sky Sports, at Ighalo-lejren er tæt på enighed med Manchester United om en forlængelse af opholdet.

United er i løbende kontakt med Ighalos moderklub, Shanghai Shenhua, hvor intentionen er, at Ighalo skal blive i Manchester United året ud, hvorefter Ighalo så vil returnere til Shanghai.

Oprindeligt ville den kinesiske klub have Ighalo tilbage til juni måned, men da grænserestriktioner har gjort det svært for Ighalo at nå tilbage i tide, kan han ikke nå at spille for Shanghai Shenhua, hvilket gør en forlængelse af Ighalos aftale dét mere realistisk.

Ighalos agent, Atta Aneke, har tilmed også udtalt sig til den norske avis Nettavisen, hvor han fortæller, at en aftale bør komme i hus inden længe.

– Vi nærmer os en aftale med Manchester United. Aftalen bliver, at han bliver i klubben indtil 2021. Det forventes, at aftalen kommer i hus i løbet af dagen, fortæller Aneke til det norske medie.

Så snart der er nyt i sagen, vil du kunne følge med her på OldTrafford.dk, hvor vi vil sidde klar til at viderebringe nyheder om Ighalos fremtid.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Giggs udtrykker sin begejstring for Sancho

Næste artikel

Inter vil forlænge Sanchez' lejeperiode

ANNONCE