Ralf Rangnick

Sky: Usandsynligt med Rangnick som sportsdirektør

Ifølge SkySports så er det også fremadrettet Murtough og Fletcher, der har de mest ‘hands on’-beføjelser i klubbens sportslige setup.

Ralf Rangnick har masser af erfaring med sportsdirektør-lignende roller i bagagen, men det er ikke i den rolle, han skal hjælpe United i fremtiden, skriver SkySports.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det er John Murtough og Darren Fletcher, der i hver deres roller, skal tegne den sportslige fremtid for United, men Rangnick skal bidrage med sine “innovative kompetencer, scouting og sætte klubben sammen med kloge fodboldhoveder”, lyder det fra mediet.

Den tyske træner får i øjeblikket stor viden om Uniteds spillertrup, og den viden sammenlagt med hans erfaringer med at skabe stærke kollektiver, der kan skabe identitet på banen, bliver ifølge SkySports anset som meget værdifuld.

Det er planen, at Ralf Rangnick til sommer overtager en konsulentrolle i klubben.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
11
Shares
Forrige artikel

Gary Neville: De er tonedøve!

Næste artikel

Newcastle interesseret i Dean Henderson

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
11
Share