Newcastle interesseret i Dean Henderson

Ifølge flere medier er Newcastle interesseret i Manchester Uniteds reservemålmand, Dean Henderson.

Efter en slutning på sidste sæson, hvor det lignede, at Dean Henderson så småt havde overtaget positionen som førstemålmand i Manchester United, har David de Gea helt og aldeles taget de tøjler tilbage igen.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det betyder, at Dean Henderson må tage til takke med et par pokalkampe og splinter i enden fra bænken, og det vil nyrige Newcastle United angiveligt drage fordel af.

Fabrizio Romano skriver på Twitter, at Newcastle har været interesseret i Henderson siden januar, og det ikke er en interesse, der er gået væk. Tværtimod.

Romano tilføjer, at Henderson er en af tre målmænd, man er interesseret i, hvor også Chelsea-reserve Kepa Arrizabalaga skulle stå på listen.

Faktum lader det til at være, at Henderson ønsker at være førstemålmand fra næste sæson, og Manchester United skulle i skrivende stund overveje, hvorvidt man ønsker at udleje Henderson på ny.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
2
Shares
Forrige artikel
Ralf Rangnick

Sky: Usandsynligt med Rangnick som sportsdirektør

Næste artikel
Alejandro Garnacho

United-ungdomsspiller udtaget til Argentinas a-landshold

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
2
Share