Dwight Yorke vil være Villa-manager

Dwight Yorke drømmer om at blive manager i Aston Villa og hævder, at Sir Alex Ferguson støtter ham i jagten på jobbet.

Aston Villa, der efter alt at dømme skal spille i den næstbedste række i næste sæson, har fået en bejler til det ledige managersæde. 

Det er den tidligere Villa- og Manchester United-angriber Dwight Yorke, der drømmer om at gøre comeback i den kriseramte Birmingham-klub. Det til trods for at den i dag 44-årige eksangriber aldrig har været træner for et hold. 

– De har prøvet med erfaring, de har prøvet med ukendte managere, og det er stadig ikke lykkes. Ind i mellem har man brug for nogen med viden om fodboldklubben, og nogen som kan bringe gnisten tilbage i klubben, siger York til FourFourTwo.com. 

Yorke kom til Aston Villa i 1989 og nåede at score 98 mål i 287 kampe, før turen i 1998 gik til Old Trafford. Her vandt ham som bekendt The Treble året efter. 

Før han indstillede sin karriere, nåede Yorke bl.a. at rykke op i Premier League med Sunderland. Og det er bl.a. erfaringerne fra tiden i den nordengelse klub, han vil trække på i Aston Villa. 

– Folk glemmer, at jeg har vundet The Championship. Den eneste gang, jeg spillede udenfor Premier League, vandt jeg den med Sunderland. Så jeg har stor forståelse for, hvad det vil sige at spille i The Championship. 

Yorke hævder endda, at Sir Alex Ferguson støtter ham i jagten på at lande jobbet som manager for Aston Villa. 

– Jeg har fået en masse erfaring. Jeg har spillet under store managere, jeg har talt med Sir Alex Ferguson om jobbet, og han støtter mig i det. Han tror på, at jeg kan gøre det. 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Forrige artikel

Medie: Van Gaal fortsætter i United

Næste artikel

Smalling: En fornøjelse at spille ved siden af Blind

ANNONCE