Smalling imponeret over akademispillere

Flere af klubbens unge spillere har fået lov til at træne med førsteholdet i landsholdspausen, og de har efterladt et godt indtryk hos Chris Smalling.

I denne uge er 11 spillere fra Manchester Uniteds førstehold med deres respektive landshold på opgaver rundt om i verden. Med så mange spillere væk fra Carrington, kunne man tro, at der ville være rigeligt med plads på træningsbanen, men i stedet har en del af klubbens talenter fået lov til at træne med de tilbageværende førsteholdsspillere.

– Vi har haft en hel del unge spillere inde, og det er dejligt at se. Der må have været mindst syv, otte eller ni af de unge, siger Chris Smalling til MUTV.

Den engelske forsvarsspiller har været imponeret over de unge, der har trænet med i ugens løb. 

– Det er godt at se deres energi. Det minder en om da man selv var så ung og ville ind på holdet. Det her giver dem muligheden for at se en vej igennem til førsteholdet, siger han. 

Den 28-årige fortæller også til MUTV, at træningen, når der er landsholdspause, foregår med meget småspil og intensitet med fokus på fitness. 

– Sådan træner man ofte i hverdagene og så – afhængig af, hvordan kampprogrammet ser ud – har man nogle gange lørdag og søndag fri, så man kan nyde weekenden. Og så træner vi mandag frem mod Chelsea-kampen, siger han.

Chris Smalling og resten af United-holdet gæster Chelsea på Stamford Bridge lørdag 20. oktober klokken 13.30.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Hazard vil gerne arbejde sammen med Mourinho igen

Næste artikel

ESPN: Mourinho vil hente forsvarsduo i januar

ANNONCE