ESPN: Mourinho vil hente forsvarsduo i januar

José Mourinho vil angiveligt have klubben til at vise ham opbakning ved at lade ham handle dyrt i januar. To forsvarsspillere fra Serie A er i sigtekornet.

Allerede i sommer forsøgte José Mourinho at styrke det midterforsvar, der i denne sæson har set noget vaklende ud til tider. Det lykkedes som bekendt ikke, og manageren har ikke lagt skjul på, at han lægger en stor del af skylden netop der, på de manglende handler. 

Det amerikanske sportsmedie ESPN, der har en korrespondent tilknyttet Manchester United, mener nu at vide, at portugiseren går efter at hente Milan Skriniar fra Inter og Alessio Romagnoli fra AC Milan i januar-vinduet. 

Ifølge ESPN forventer Mourinho at få lov til at hente de to forsvarsspillere som en måde, hvorpå klubben kan vise ham og omverdenen, at de ser en langsigtet fremtid med ham som manager. 

En af årsagerne til, at manageren ikke fik lov til at hente nogen af de forsvarsspillere, han var ude efter i sommer, er angiveligt, at ledelsen i klubben så hans ønskede spillere som værende for gamle. Nogle af de spillere, der blev nævnt mest på rygtebørsen var Toby Alderweireld på 29, Jerome Boateng på 30 og Diogo Godin på 32. Her må Skriniar og Romagnoli siges at leve op til kravet, da de begge kun er 23 år gamle. 

ESPN skriver, at de begge er værdisat i omegnen af 340 millioner kroner. På grund af en regelændring hos UEFA, kan de i øvrigt begge spille med i Champions Leagues knockout-fase, hvid de skulle tage til Manchester.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Smalling imponeret over akademispillere

Næste artikel

Carrick nyder at lære fra vinderen Mourinho

ANNONCE