Smalling: Opbygger momentum

Chris Smalling reflekterede efter dagens sejr over Uniteds gode stime. Vi bliver kun stærkere og stærkere, mener han.

Manchester United er efter dagens sejr kommet tættere på at lukke hullet op til førerholdene. Således er ”de røde djævle” kommet op på 17 point, hvilket kun er to point færre end naboerne fra City og tre point bag Mourinhos Chelsea.

Chris Smalling var en af de tre indskiftere, der kom ind efter pausen. Og fra bænken kunne han se sit hold komme flot i front fra start.

– I de første 15-20 minutter spillede vi noget af det bedste fodbold, og vi scorede nogle rigtig flotte mål, sagde han efter kampen til Sky Sports.

– I anden halvleg virkede det som om, vi ikke rigtigt fik kapitaliseret på vores boldbesiddelse og vi var derfor nødt til at forsvare lidt for meget. Men i dag slap vi afsted med det og det var tre gode point.

Bliver stærkere og stærkere

I sidste ende var det en tilfredsstillende sejr, United kunne tage med sig fra Craven Cottage. Og efter konkurrenterne fra Chelsea overraskende smed alle point til Newcastle, føler Smalling, at United står med gode kort på hånden til de kommende uger.

– En del hold er begyndt at miste fodfæstet og vi er ved at komme i gang med en god periode.

– Vi gjorde det godt i midtugen i cuppen, så vi føler, vi er ved at få opbygget lidt momentum. Vi bliver kun stærkere og stærkere.

Det skal blive spændende at se, om United kan tage de gode takter med til den kommende uges svære program. Tirsdag venter Real Sociedad ude i Champions League, og om søndagen skal “de røde djævle” finde det helt tunge skyts frem, når førerhundene fra Arsenal gæster Old Trafford.

 

Forrige artikel

Jol: Vi gav United for meget plads

Næste artikel

Rygte: Neville så nærmere på Khedira

ANNONCE