Smalling udlever sin drøm

Chris Smalling er på fem år gået fra at spille i amatørrækkerne til at være i periferien til Manchester Uniteds startopstilling. Og forsvarsspilleren nyder hvert øjeblik.

Manchester Uniteds 23-årige forsvarsspiller Chris Smalling er ikke bleg for at indrømme, at han lever sin drengedrøm. 

For den engelske landsholdsspiller har i den grad gjort kometkarriere. Således er det ikke mere end fem år siden, at han trådte græs i non-league-klubben Maidstone United. 

– Alle børn har en drøm om at komme til at spille på dette niveau, når de starter til fodbold. Men det var ikke en drøm, jeg regnede med ville gå i opfyldelse, siger Smalling til Manchester Evening News. 

Forbillede for andre

Efter at have gjort sig bemærket i amatørrækkerne, var Smalling en tur forbi Middlesbrough, før han røg videre til Fulham. 

Her imponerede han sidenhen så meget, at United i 2010 hentede forsvarstalentet til Old Trafford. Og Smalling indrømmer, at han føler sig heldig. 

– Jeg var i stand til at spille mit eget spil og være så heldig at få en prøvetræning, da jeg var færdig med skolen. Og det gav gevinst. Men jeg kunne ikke drømme om, hvor jeg er nu, siger Smalling og fortsætter. 

– Jeg tror, det viser, at det aldrig er for sent at gå i gang med at spille. Det betyder også, at der er meget mere i vente fra min side, for jeg har kun været i spillet i få år, og jeg stræber efter mere, forklarer den engelske landsholdsspiller. 

Forrige artikel

Pub: United vs. Reading

Næste artikel

Optakt: Manchester United - Reading

ANNONCE