Smalling: Vi kunne godt have brugt et udebanemål

Chris Smalling var skuffet over holdets præstation i gårsdagens kamp mod Liverpool, og han føler, at et udebanemål kunne have været en fordel.

United står overfor en svær opgave i næste uges returopgør i Europa League. Holdet skal forsøge at vinde med mere end to mål, hvis de skal avancere i turneringen.

Bedømt ud fra gårsdagens opgør, er det ikke en opgave, der ligger lige til højrebenet for United, og Smalling føler også, at holdet har gjort det mere end svært for sig selv.

– Vi er skuffede. Vi vidste, at vi kunne have haft en fordel med et udebanemål. Nu står vi i en meget svær situation, udtaler forsvarschefen til manutd.com.

– I første halvleg havde vi svært ved at komme frem på banen. Deres midtbanespillere lavede mange løb frem i banen, og det gjorde det svært for os. 

Mange føler, at det kun er takket være David de Gea i målet, at United stadigvæk har en mulighed for at gå videre. Smalling har da også ros til den sidste skanse for United.

– Jeg synes, at begge deres mål var en smule heldige, men De Gea lavede flere gode redninger.

Chris Smalling føler sig sikker på, at fansene vil være bag holdet, når der i næste uge er returopgør, så han føler sig sikker på, at holdet stadig lever i turneringen.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Forrige artikel

Van Gaal roser atmosfæren på Anfield

Næste artikel

- Vi skal passe på det sårede dyr

ANNONCE