Smalling: Young fortjener landsholdsudtagelse

Ashley Young var længe blandt de mest udskældte United-spillere, men den 29-årige offensivspiller har etableret sig selv som en af de mest stabile spillere i Louis van Gaal’s trup i en ellers tumultagtig sæson.

I lørdagens kamp var Ashley Young med i begge mål i 2-1 sejren over Crystal Palace, og han har flere gange lavet vigtige aktioner i denne sæson. Holdkammeraten Chris Smalling giver Young pæne ord med på vejen.

– Ashley var fantastisk mod Crystal Palace. Hver gang han fik bolden, lignede det, han ville komme forbi sin direkte modstander. Han har været en konstant trussel i den seneste tid. Han er hurtig, og han kan gå begge veje, udtaler Smalling ifølge Goal.com. 

Det engelske landshold har to landskampe i den næste måned. Ashley Young har ikke været udtaget siden 2013, men ifølge Smalling bør han være med i overvejelserne til truppen.

– Det er meget svært at sige om han bliver udtaget, men England kan altid bruge en type som ham, synes jeg. Han har været med før, og jeg er sikker på, han ikke er langt fra komme med igen.

Ashley Young har indtil videre haft 19 optrædender på det engelske landshold.

Forrige artikel

Avis: Clyne-transfer næsten på plads

Næste artikel

Jones indrømmer, at Champions League er savnet

ANNONCE