Sneijder: Alt kan ske i fodbold

Wesley Sneijder forventer fortsat at kunne kalde sig Inter-spiller, når transfervinduet lukker natten til torsdag. Omvendt vil han dog ikke afvise, at et…

Wesley Sneijder forventer fortsat at kunne kalde sig Inter-spiller, når transfervinduet lukker natten til torsdag. Omvendt vil han dog ikke afvise, at et skifte til Manchester United i 11. time kan blive en realitet.

En af sommerens længste transfersagaer fik nemlig nyt liv, da Rene Meulensteen tidligere i dag sagde, at en aftale stadig var mulig.

Sneijder forholder sig dog realistisk til chancerne for en sen handel.

”Jeg bliver i Inter. Jeg tror ikke, at jeg skifter på dette tidspunkt i transfervinduet. Manchester United? Alt kan ske i fodbold, men jeg tror ikke, at der sker nogen denne gang,” siger Sneijder ifølge Sky Sports.

Den 27-årige hollænder slår endnu engang fast, at han ikke har været i officiel dialog med hverken United eller City.

”Jeg ved, at såfremt jeg skal skifte, skal prisen være i orden. Det har Inter gjort klart. Men jeg har ikke snakket konkret med de to Manchester-klubber,” fortsætter den tidligere Real Madrid-spiller, før han afslører, at skiftet fra Ajax til den spanske hovedstad i sin tid blev ordnet på ca. otte timer.

Wesley Sneijder fik i sidste uge fri fra træning af personlige årsager, men er ifølge de italienske vicemestre atter vendt tilbage på normale vilkår.

Forrige artikel

Sneijder-rygterne tilbage

Næste artikel

Held og lykke, Hargreaves?

ANNONCE