Sneijder-rygterne tilbage

Wesley Sneijder har sommeren igennem været sat i forbindelse med et skifte til Manchester United. Først var der rygter om, at hollænderen skulle have…

Wesley Sneijder har sommeren igennem været sat i forbindelse med et skifte til Manchester United.

Først var der rygter om, at hollænderen skulle have krævet for mange penge i løn til, at United ville hente ham. Så skulle han have sænket sine løn krav, men Inter skulle have hævet sit krav til omkring 35 millioner pund, som så igen skræmte United væk.

Så gik rygterne på, at Manchester City skulle have budt 40 millioner pund, som var blevet afvist af Inter, der lige havde solgt Eto”o.

Der var også historien om en byttehandel med Tevez den ene vej og Sneijder til City.

Efter 8-2-nederlaget til United i søndags skulle Arsenal så have forsøgt sig, men blev skræmt væk af Sneijders ugentlige lønkrav på 240.000 pund, og nu er vi så kommet hele vejen rundt.

Nu siger Manchester Uniteds Rene Meulensteen til det hollandske magazin Voetbal International, at der stadig er en mulighed for et skifte:

“Sir Alex Ferguson har enorm tillid til vores nuværende trup, men en spiller af en kaliber som Sneijder vil sagtens kunne bruges.”

“Hvis klubben og spilleren virkelig vil have det til at ske, så kan det komme til, at ske, og jeg vil ikke se noget problem i, at en ældre spiller (Sneijder er 27, red.) ville kunne passe ind på holdet.”

Sneijder selv er dog ikke selv særlig sikker på, at et skifte er noget, der vil ske inden i midnat i morgen aften, når transfervinduet lukker for denne gang.

Sneijder talte med Sender Nos:

“Jeg bliver hos Inter. Jeg tror ikke, jeg vil skifte til en anden klub i dette transfer vindue.”

“Alt er dog muligt, men jeg tror ikke, det kommer til at ske.”

“Jeg ved, at hvis jeg skulle skifte, skulle det være for den rette pris, det har Inter gjort meget klart. Men jeg har ikke haft nogen officielle samtaler med nogen af de to Manchesterklubber.”

Forrige artikel

Fedtede Arsenal skrottede Jones

Næste artikel

Sneijder: Alt kan ske i fodbold

ANNONCE