Solskjær beundrer Southamptons fysiske kvaliteter

På dagens pressemøde anerkendte Ole Gunnar Solskjær at Southampton har været blandt ligaens bedste hold over det seneste års tid.

Manchester United møder Southampton på St. Marys Stadium på Englands sydkyst søndag eftermiddag, og målet er at opnå en fjerde sejr i træk i alle turneringer.

Ole Gunnar Solskjær var på dagens pressemøde dog klar i mælet om at det bliver en udfordring. Ralph Hassenhüttls hold er kendt for deres intense pres og fysiske spillestil og er i god form i ligaen hvor de er ubesejrede i de seneste syv kampe, en statistik kun overgået af Tottenham.

Solskjær anerkendte på pressemødet at Southamptons form og spillestil kræver at Unitedspillerne er på tæerne:

– Det bliver en svær kamp. Over de sidste 30-40 kampe er de et af de bedste hold i ligaen. De har forbedret sig på mange punkter det seneste års tid. Vi ved hvor svær en kamp det kan blive, vi spillede uafgjort med dem begge gange sidste år.

Solskjær sammenlignede desuden Ralhp Hassenhüttls spillestil med den Klopp praktiserede i hans tidlige Liverpool-dage:

– Deres stil minder om da Klopp kom til Liverpool. De elsker at presse boldholderen, de er aggresive i presset og altid tændte. Det er svært at spille mod, for der er ikke plads til at holde på bolden for længe. Det har været interessant at følge deres udvikling under Hassenhüttl. Jeg er en stor beundrer af deres fysiske kvaliteter.

På trods af de lovprisende ord bemærkede Solskjær at United selvfølgelig går efter den fjerde sejr på stribe, og at udebanestatistikken ser fornuftig ud i ligaen:

– Selvfølgelig vil vi have den fjerde sejr i træk, men vi ved hvor gode Southampton har været det seneste års tid. Til gengæld har vi en god udebanestatistik og pointmæssigt ligger vi også i toppen hvis man måler siden januar. Vi arbejder os op igennem tabellen og vi er ved at få noget soliditet i vores resultater. Det bliver en god udfording og spændende og se om vi har lært vores lektie mod dem.

Kampen fløjtes igang på søndag kl.15.00

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Times: Hackerangreb mod United kan ende i milionudbetaling

Næste artikel

Solskjær: Bruno har "Ronaldo-agtig" effekt på holdet

ANNONCE