Solskjær: Bruno har “Ronaldo-agtig” effekt på holdet

Ole Gunnar Solskjær mener, at Bruno Fernandes har en Ronaldo-agtig effekt på Manchester United.

Bruno Fernandes har været Manchester Uniteds ubestridt bedste spiller, siden han kom til i januar fra Sporting, og nu sammenligner hans træner ham med en landsmand, der er en af de bedste United-spillere gennem tiden.

– Ronaldo? Ja, Bruno har samme effekt og indflydelse på sine holdkammerater. Det kan man jo se på resultaterne siden han kom til. Han har energi, er en holdspiller og har lederskab, hvilket er vigtigt for os, fortalte Solskjær på dagens pressemøde.

– Nogen spillere vil gerne have mulighed for at hvile sig i nogle kampe, men ikke ham. Det var svært, da jeg skulle fortælle ham, at han startede ude mod Leipzig, men det var intet problem. Det er det samme med Marcus Rashford, i øvrigt.

Bruno Fernandes, Ole Gunnar Solskjær og resten af United-holdet er ved at gøre sig klar til en tur sydpå mod Southampton, som man møder på søndag i Premier League.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær beundrer Southamptons fysiske kvaliteter

Næste artikel

U23: United taber ude til West Ham

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share